Laatste Nieuwtjes

Wills Wing T3
Wills Wing lanceert de T3

Nieuwe lier
Voor het seizoen 2014 hebben wij onze lier laten aanpassen.

Wills Wing dealership
Trike Valley bekomt het Wills Wing dealership.

Seedwings Space : stressloos compromis

Seedwings Space 16

Seedwings' nieuwste product heet Space. Deze vleugel moet voornamelijk de piloten aanspreken die een toestel zoeken wat probleemloos vliegt. Hoge wedstrijdprestaties mag je van dit pareltje niet verwachten, wel betrouwbaarheid, stabiliteit en bestuurbaarheid!!!  Deze lichtgewicht is met de allermodernste technieken ontwikkeld en beantwoordt aan de befaamde en hoogwaardige "Seedwings"kwaliteit, De Space is exclusief ontworpen voor fun piloten. Ook de getalenteerde beginner zal er zijn gading in vinden. Bij Seedwings gaat men er prat op dat deze dubbeldoeker met DHV 1-2 kwalificering, ook voor scholing gebruikt kan worden. Het gewicht van de 16 M² bedraagt enkel 26 kg, die van de 14 M² slechts 24 KG !!! 
De Space wordt standaard gebouwd met 80 % dubbelzeil en VG !!! Zijn snelheidpotentieel is buitengewoon!!  (uitzonderlijk lage stallwaarden : 22 km per uur !!!! , topsnelheid 85 km/uur) Starten en landen gebeurd merkelijk aan lage snelheid. Indien het moet kan je met deze Space aan dezelfde lage snelheid vliegen als een parapente, en dit zonder toe te geven op zijn handelbaarheid! Aan de andere kant heeft de vleugel relatief goede prestatie's op hogere snelheid. De zeer grote stabiliteit en de progressief toenemende beugeldruk met een topsnelheid van meer dan 85km/h maken dat dit vleugeltje zich probleemloos laat slepen.
De grote Space heeft een maximaal toegelaten startgewicht van 148 kg. Dit in combinatie met de lage start en landingssnelheid zorgt ervoor dat deze vleugel uitermate geschikt is voor motorvliegen.
Wat bij anderen optioneel is , is bij de Space standaard!!! Matrix aanvalsboorden, clipssysteem op de latten. Geprofileerde uprights, randbogen, VG , gratis kleurencombinatie etc....

technische specificaties:

Space 14

oppervlakte : 14 m²
gewicht : 24 kg
minimum speed : 22km/h
maximum snelheid : ca 85km/h
optimaal pilotengewicht (naakt) : 55- 75 kg
paklengte lang / kort : 490 cm - 360 cm
DHV gutesiegel : in behandeling

Space 16

oppervlakte : 15,8 m²
gewicht : 26 kg
minimum speed : 22km/h
maximum snelheid : ca 85km/h
optimaal pilotengewicht : 55- 105 kg
paklengte lang / kort : 515 cm - 375 cm
DHV gutesiegel : DHV 01-0423-07